30 dagars returrätt

 Snabba leveranser

Personlig kontakt

Företaget

Lampia AB grundades 1993 och är ett bolag som importerar ljuskällor med högsta kvalitet till återförsäljare, större slutförbrukare och övriga grossister.

Lampia AB är en fullsortimentsgrossist, alltså den enda leverantören Ni behöver för ljuskällor. Vi har under åren också utvecklat mycket goda samarbeten med grossister av armaturer.

Lampia AB har en väl fungerande logistik med snabba och korrekta leveranser.


 

Distribution och leverantörers

Lampia AB är Svensk distributör för Radium Lampenwerk.

Utöver Radium så har vi sedan sommaren 2015 tagit in ytterligare en samarbetspartner vid namn Marino Cristal. Marino Cristal är helhetsleverantör av ljuskällor och armaturer.

Vi samarbetar även med större utländska grossister och distributionscentraler. Detta för att kunna hålla bredast möjliga sortiment.


 

Sortiment

Vi på Lampia är måna om att snabbt kunna leverera alla typer av ljuskällor. Därför lagerför vi cirka 1200 olika typer av ljuskällor.

Skulle vi sakna det Ni behöver beställer vi snabbt hem det igen. Normalt sett tar det inte mer än en vecka innan vi har lampan i lager igen.


 

Information

Lampia AB förmedlar information om nyheter och förändringar på marknaden. Vi håller även koll på nya tekniker och snabba med att kunna leverera det senaste inom ljuskällor.

På vår nya hemsida www.lampia.se finns allt ni behöver veta om ljuskällor. Här hittar ni vår digitala katalog och specifikationerna för hela sortimentet. Ni kan alltid ringa oss för ett snabbt svar.


 

Serviceorganisation

I dagsläget är vi tre heltidsanställda som jobbar med ordermottagning/försäljning och lager.


 

Tack vare vårt goda samarbete med en lång rad tillverkare kan vi alltid erbjuda ett mycket brett sortiment och ett högt tekniskt kunnande.


 

Ordermottagning sker via mail, hemsidan eller telefon.


 

Det finns alltid minst en ur personalen tillgänglig för mer avancerad teknisk rådgivning och support.


 


 

Lampia AB är anslutna till FTI och Elkretsen och Radium är ISO9001 och ISO14001 certifierade. 


 

Produkter
Övrigt