30 dagars returrätt

 Snabba leveranser

Personligkontakt

Futura

Dammtät, vattentät och slagtålig industriell LED-belysning av plast.

Produktserien FUTURA inkluderar LED-armaturer för industriell användning som är lämpliga för användning inomhus och utomhus. LED-armaturen är resistent mot damm, fukt och pipvatten, IP66. Kroppen och diffusorn är gjord av polykarbonat (PC) och har ökat motstånd mot deformation och stötar.  

 

 

   

 

Grundvarianterna är lämpliga för lagringsbyggnader, sportanläggningar, verkstäder, garage, transportterminaler, jordbruksbyggnader och laboratorier utan risk för explosion av gaser, damm och brandfarliga ångor.

Produktsortimentet inkluderar även varianter av LED-belysningsarmaturer avsedda för utomhusutrymmen, kemiskt ansträngd miljö med närvaro av ammoniakångor, lutar, alkaliska föreningar och varmvatten (hydrolys). 

FUTURA-serien utökas nyligen med varianten avsedd för högt i tak med smala strålningsegenskaper, lämplig för belysning av rackgångar och smala rum med högt i tak. 

Tack vare hög ljuseffektivitet och låg strömförbrukning utgör FUTURA LED-belysningsarmatur det bästa alternativet för klassiska lysrörsarmaturer.

 

 LED

 

 Futura

> > Produkt

 LED 

Salpeter Stockvektorer, royaltyfria Salpeter illustrationer | Depositphotos®

Futura ABS

> > Produkt

LED

Lämplig användning: växthus och växthus av plastfolie

Futura HORTI 

> > Produkt

 

LED

Thermometer clip art | Clipart Panda - Free Clipart Images

Futura HT

> > Produkt

LED

Futura Klass II

LED

Futura ES

LED

Futura HE

LED

Futura HE ABS

 

Produkter
Övrigt